+31 76 - 5331331

Glasvezel Maastricht Airport in Maastricht

Op het bedrijventerrein naast Maastricht Airport ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier een vestiging hebben kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Maastricht Airport

Zakelijk Glasvezel op Maastricht Airport kent voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

IP Visie levert Zakelijk Glasvezel met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gebruikt om verschillende diensten en services op te stapelen. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten over dezelfde glasvezelverbinding te transporteren. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Glasvezel Maastricht Airport - Amerikalaan Glasvezel op Maastricht Airport Glasvezel op Maastricht Airport - BMW