Glasvezel Beatrixhaven in Maastricht

Op het bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, aantal externe IPv4 adressen, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Maastricht ligt het bedrijventerrein Beatrixhaven. Het bedrijventerrein is een van dé bedrijventerreinen van Zuid-Limburg. Doordat het terrein ontsloten is via water, spoor en wegen is het terrein uitstekend bereikbaar. De Beatrixhaven is ook een van de weinige bedrijventerreinen in de omgeving waar zware industrie mag plaatsvinden. Tot 2020 wordt er zo'n 25 miljoen geïnvesteerd om de Beatrixhaven verder op te waarderen. De Beatrixhaven beschikt over een oppervlakte van maar liefst 265 hectare!

glasvezel aanwezig op bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht glasvezel op bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht - Filtropa glasvezel Beatrixhaven in Maastricht - Steel logistics