+31 76 - 5331331

Glasvezel Beatrixhaven in Maastricht

Op het bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, aantal externe IPv4 adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Beatrixhaven

Zakelijk Glasvezel op de Beatrixhaven kent net zoals in de rest van Nederland haar eigen unieke tarieven per bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer het gemakkelijker is om uw bedrijfspand te verbinden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie op de Beatrixhaven.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier wordt er een centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen met zich meebrengt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

glasvezel aanwezig op bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht glasvezel op bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht - Filtropa glasvezel Beatrixhaven in Maastricht - Steel logistics