Glasvezel Nieuwe Waterweg in Maassluis

Op het bedrijventerrein Nieuwe Waterweg in Maassluis is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Nieuwe Waterweg is gevestigd in Maassluis. Het terrein beschikt over een waterverbinding met een kade, die eigendom is van particuliere eigenaren. Bedrijventerrein Nieuwe Waterweg is bereikbaar via de autosnelweg A20 en beschikt over een oppervlakte van circa 11,3 hectare.

Meer informatie over de Nieuwe Waterweg

De Nieuwe Waterweg is naast een bedrijventerrein ook een waterweg die in 1872 is ontstaan. De Nieuwe Waterweg bestrijkt een lengte van maar liefst 4,3 kilometer door de duinen bij een gebied wat tegenwoordig bekend staat als Hoek van Holland. Tevens maakt de Nieuwe Waterweg deel uit van hét laatste stuk verbinding met de haven van Rotterdam. De oostelijke grens van de Nieuwe Waterweg wordt tegenwoordig gekenmerkt door de Maeslantkering die de stad Rotterdam beschermt bij hoogstaand water door bijvoorbeeld stormen op de Noordzee.