+31 76 - 5331331

Glasvezel Dijkpolder in Maassluis

Op het bedrijventerrein Dijkpolder in Maassluis is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt (handhole) waar u op aangesloten kan worden. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Dijkpolder

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk wordt om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de eisen van uw organisatie? Dan kan de capaciteit tegen meerprijs worden uitgebreid van 1 Gbit/s tot maximaal 10 Gbit/s.