+31 76 - 5331331

Glasvezel Maassluis

In Maassluis zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Maassluis die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Maassluis heeft een zeer goede infrastructuur. Deze is opgebouwd vanuit de centrale aan de Pieter Jelle Troelstraweg. Van hier lopen diverse ringen door Maasluis naar de diverse wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal een breedband verbinding mogelijk is.

Beschikbaarheid Zakelijk Glasvezel in Maassluis

Op iedere locatie in Nederland kan Zakelijk Glasvezel worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten zijn echter afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand zich op grotere afstand bevindt van de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur, dan dient u er rekening mee te houden dat de bijbehorende kosten in hoog tempo kunnen oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden heeft iedere bedrijfslocatie in Nederland zijn eigen tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met behulp van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in wat de mogelijkheden en prijzen zijn van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie.

Een toekomstvast groeipad

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten of services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Is een capaciteit van 1 Gbit/s toch niet voldoende voor de behoeften van uw organisatie? Dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden verhoogd naar maximaal 10 Gbit/s.