Glasvezel Maassluis

In Maassluis zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Maassluis beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er in vrijwel heel Maassluis mogelijkheden zijn voor bedrijven om tegen aantrekkelijke condities te beschikken over een snelle internet verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Maassluis

Maassluis heeft een zeer goede infrastructuur. Deze is opgebouwd vanuit de centrale aan de Pieter Jelle Troelstraweg. Van hier lopen diverse ringen door Maasluis naar de diverse wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal een breedband verbinding mogelijk is.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Maassluis

In Maassluis zijn er diverse bedrijventerreinen. Op de meeste terreinen is er een glasvezelnetwerk of zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden.

Kapelpolder

Op bedrijventerrein Kapelpolder is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden. Bedrijventerrein Kapelpolder beschikt over een eigen kade, een ideale oplossing voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen via het water doen afhandelen.

Dijkpolder

Op bedrijventerrein Dijkpolder hebben bedrijven de mogelijkheid om van glasvezel gebruik te maken om zo ook te kunnen profiteren van de voordelen van een razendsnelle internetverbinding.

De Kade

Op bedrijventerrein De Kade zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op individuele basis op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Overige bedrijvenlocaties in Maassluis

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties in Maassluis ook mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op De Dijk en Nieuwe Waterweg kan een zakelijke glasvezelverbinding ook worden gerealiseerd.

Beschikbaarheid Zakelijk Glasvezel in Maassluis

Op iedere locatie in Nederland kan Zakelijk Glasvezel worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten zijn echter afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand zich op grotere afstand bevindt van de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur, dan dient u er rekening mee te houden dat de bijbehorende kosten in hoog tempo kunnen oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden heeft iedere bedrijfslocatie in Nederland zijn eigen tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met behulp van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in wat de mogelijkheden en prijzen zijn van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie.