+31 76 - 5331331

Glasvezel Maasland

In Maasland zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Maasland beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Maasland die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Op glasvezel kunnen uitermate hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Maasland

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Maasland een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...


Maasland maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Delfland