Glasvezel Maashorst

In de gemeente Maashorst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Maashorst die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In de gemeente Maashorst ligt een van de oudste glasvezelnetwerken van Nederland. In 2016 is dit netwerk niet alleen gemoderniseerd, maar zijn ook alle overige kernen van de gemeente aangesloten op een open glasvezelnetwerk. Dit netwerk is sinds 2017 in gebruik. Dit zorgt ervoor dat de gemeente beschikt over een toekomstbestendige netwerkoplossing waarover gegevens met zeer hoge snelheden uitgewisseld kunnen worden. Sinds 2021 beschikken ook alle buitengebieden over glasvezel.

Uw glasvezelverbinding delen in de gemeente Maashorst

Het is mogelijk om op de kosten voor een glasvezelverbinding te besparen door deze te delen met een andere partij. Dit is mogelijk wanneer alle deelnemende partijen in hetzelfde bedrijfspand gevestigd zijn. Een partij zal hoofdverantwoordelijk zijn voor de glasvezel access en betaalt hiervoor de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse abonnementskosten. Het is gebruikelijk dat de verantwoordelijke partij deze kosten doorrekent naar de overige partijen. Alle diensten die over de glasvezelverbinding worden afgenomen zijn afgeschermd van de overige partijen. De overige partijen kunnen dus niet indirect gebruik maken van uw dienstenpakket.