+31 76 - 5331331

Glasvezel Businesspark Honderdland in Maasdijk

Op Businesspark Honderdland in Maasdijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel is modulair en schaalbaar

Een van de meest bekende voordelen van Zakelijk Glasvezel is dat u de beschikking krijgt over razendsnel internet. Maar daarnaast kennen glasvezelaansluitingen nog veel meer voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat het met Zakelijk glasvezel mogelijk wordt om meerdere diensten over dezelfde verbinding te laten verlopen. Daarnaast kan er worden aangegeven hoe hoog de snelheid of hoeveel capaciteit er per dienst verbruikt mag worden. Dit alles wordt mogelijk gemaakt doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw zijn.

Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Honderdland bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens zult u een keuze moeten maken in het aantal aanvullende diensten wat u wenst af te nemen. Tevens zult u ook moeten opgeven of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer er binnen uw organisatie behoefte is aan (extra) IPv4 adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Wenst u direct Zakelijk glasvezel te bestellen voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Honderdland? Neem dan contact op met een van onze consultants.