Glasvezel Maasdijk

In Maasdijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Maasdijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal een razendsnelle internetverbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Maasdijk

Maasdijk heeft diverse bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Businesspark Honderdland

Op Businesspark Honderdland ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het businesspark gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten. Businesspark Honderdland beschikt daarnaast ook over parkmanagement waarbij ieder bedrijf op het park is aangesloten. Dit geldt ook voor bedrijven die zijn gevestigd op Businesspark Honderdland Fase 2.

Meer informatie over Businesspark Honderdland is op deze website beschikbaar.

Transportcentrum Westland

Op Transportcentrum Westland zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Transportcentrum Westland is niet alleen goed bereikbaar via de autosnelweg(en), maar ook middels een ferryverbinding.

Coldenhove

Op bedrijventerrein Coldenhove is het voor bedrijven ook mogelijk om van Zakelijk Glasvezel gebruik te maken om zo over snel internet te beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Maasdijk

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Maasdijk ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel kan ook worden geleverd aan bedrijven die zijn gevestigd op Coldenhovenlaan en Maasambacht.

Maasdijk maakt onderdeel uit van de gemeente Westland