+31 76 - 5331331

Glasvezel Lageweg in Maasdam

Op het bedrijventerrein Lageweg aan de rand van Maasdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven op bedrijventerrein Lageweg

Iedere locatie op bedrijventerrein Lageweg kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfslocatie het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op bedrijventerrein Lageweg met onze uitgebreide postcodecheck.

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Lageweg

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding op bedrijventerrein Lageweg een hoop komt kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.