+31 76 - 5331331

Glasvezel De Schor in Maasbree

Op bedrijventerrein de Schor in Maasbree is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Maasbree ligt het bedrijventerrein de Schor. Het terrein ligt aan vaarwater, maar beschikt niet over een eigen kade. Het terrein is bereikbaar via de N275 en heeft een oppervlakte van ruim 26 hectare.

Tarieven voor Zakelijk glasvezel op de Schor

De tarieven voor Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein de Schor zijn afhankelijk van uw locatie. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding worden bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Des te lager deze afstand bedraagt, des te aantrekkelijker de tarieven voor Zakelijk glasvezel zullen uitvallen. Met onze glasvezel postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven voor een zakelijke glasvezelverbinding voor uw bedrijf op de Schor.