+31 76 - 5331331

Glasvezel Mortelskoel in Maasbracht

Op het bedrijventerrein Mortelskoel in Maasbracht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Mortelskoel aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te handelen via uw glasvezelaansluiting. Met Bellen over glasvezel lopen zowel data als het telefoonverkeer over dezelfde verbinding. Hierdoor is het niet nodig om nog langer een aparte PTSN-verbinding af te nemen. Om te kunnen bellen over een glasvezelverbinding wordt er gebruik gemaakt van de techniek VoIP. Hiermee wordt simpelweg aangeduid dat uw telefoonverkeer over het internet loopt. Het is mogelijk om op verschillende manieren uw telefoonverkeer aan te sluiten op VoIP. Wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kan doormiddel van een SIP-trunk uw centrale worden aangesloten op het IP-netwerk. Daarnaast is het ook mogelijk om met Hosted Telefonie een geavanceerde telefooncentrale voor u te laten beheren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker, zonder dat u zelf hier grote investeringen voor hoeft te verrichten.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van VoIP voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u voor contact opnemen met een van onze consultants voor een passend advies of om u op weg te helpen om een van onze VoIP-diensten af te nemen.