+31 76 - 5331331

Glasvezel Koeweide in Maasbracht

Op het bedrijventerrein Koeweide in Maasbracht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Verhuizen van Zakelijk Glasvezel

Wanneer u met uw bedrijf besluit te verhuizen, dan heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de eerste zaken waaraan gedacht dient te worden is het verhuizen van uw glasvezelverbinding. Zo is een bedrijfsverhuizing eigenlijk een opheffing van het glasvezelabonnement op de oude locatie en dient u voor uw nieuwe locatie dan ook een nieuwe glasvezelaansluiting aan te vragen. Uw diensten kunnen wel gewoon worden meeverhuisd. IP Visie raadt aan om minimaal 4 maanden voor uw verhuizing contact op te nemen omdat Zakelijk Glasvezel een relatief lange levertijd kent van wel 3 tot 4 maanden. Daarnaast is het verstandig om u in een zo vroeg mogelijk stadium goed te laten informeren naar alle mogelijkheden van een glasvezelverbinding op uw nieuwe bedrijfslocatie. Daarnaast is het verstandig om te verhuizen binnen contractperiode. U kunt zo voorkomen dat u te midden van uw verhuizing voor allerlei tijdelijke en kostbare verassingen komt te staan.