Glasvezel Maasbracht

In Maasbracht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste capaciteit voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Maasbracht die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Maasgouw ligt Maasbracht. Maasbracht telt ongeveer 13.600 inwoners en bezit tevens een van dé grootste elektriciteitscentrales van Nederland, die ongeveer 8% van de Nederlandse energievoorziening levert. Maasbracht beschikt over verschillende monumenten waaronder de Sint Gertrudiskerk. Maasbracht is uitstekend bereikbaar via de autosnelwegen A73 en A2.

Sluizencomplex Maasbracht

In het Julianakanaal ligt het sluizencomplex van Maasbracht. Dit sluizencomplex vormt de overgang naar rivier de Maas. Het sluizencomplex van Maasbracht heeft hét grootste verval van Nederland met een hoogte van maar liefst 11.85 meter.

Om ook grotere schepen gebruik te laten maken van het sluizencomplex, is het sluizencomplex van Maasbracht in 2006 verlengd. Deze werkzaamheden hebben geduurd tot 2012, waardoor er tegenwoordig schepen van maar liefst 190 meter lang gebruik van het sluizencomplex van Maasbracht kunnen maken.

Glasvezeltarieven in Maasbracht

Wanneer u uw bedrijf gaat aansluiten op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand is tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt, hoe lager deze kosten zullen zijn.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en contractduur. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven van glasvezel voor uw bedrijfspand in Maasbracht.

Postcodes: 6050-6051