Glasvezel Maasbracht

In Maasbracht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste capaciteit voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Maasbracht

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Maasbracht die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Koeweide
  • Mortelskoel

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een aantal aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als IP-VPN, Ethernet VPN, Cloud Connect en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te handelen via uw glasvezelaansluiting. Met Bellen over glasvezel lopen zowel data als het telefoonverkeer over dezelfde verbinding.

Hierdoor is het niet nodig om nog langer een aparte PTSN verbinding af te nemen. Om te kunnen bellen over een glasvezelverbinding wordt er gebruik gemaakt van de techniek VoIP. Hiermee wordt simpelweg aangeduid dat uw telefoonverkeer over het internet loopt. Het is mogelijk om op verschillende manieren uw telefoonverkeer aan te sluiten op VoIP.

Wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kan doormiddel van een SIP-trunk uw centrale worden aangesloten op het IP-netwerk. Daarnaast is het ook mogelijk om met Hosted Telefonie een geavanceerde telefooncentrale voor u te laten beheren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker, zonder dat u zelf hier grote investeringen voor hoeft te verrichten.

Maasbracht maakt onderdeel uit van de gemeente Maasgouw.