+31 76 - 5331331

Glasvezel Maasbommel

In Maasbommel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting in Maasbommel zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Controleer uw glasvezeltarieven in Maasbommel

Zakelijk Glasvezel kent in Maasbommel unieke tarieven voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden op uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Maasbommel.


Maasbommel is onderdeel van de gemeente West Maas en Waal