+31 76 - 5331331

Glasvezel Maarssenbroek in Maarssen

In het bedrijvengebied Maarssenbroek in Maarssen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelaansluiting zijn vele voordelen verbonden. Wanneer u bent aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een enorm toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s is Zakelijk Glasvezel vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Tevens is het met Zakelijk Glasvezel mogelijk om over dezelfde verbinding meerdere diensten af te nemen. Naast dit zijn er nog veel meer andere voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelverbinding.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Maarssenbroek

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zeken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.