Glasvezel Bisonspoor in Maarssen

In het bedrijvengebied Bisonspoor in Maarssen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Bisonspoor

In Bisonspoor geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Bisonspoor? Doe de postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Doe de Glasvezel postcodecheck