+31 76 - 5331331

Glasvezel Bisonspoor in Maarssen

In het bedrijvengebied Bisonspoor in Maarssen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Bisonspoor

De gemiddelde levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal een hoop komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat het gehele proces van aanvraag tot oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen met verschillende vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen, capaciteit tekort en nog meer.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Bisonspoor

Op bedrijventerrein Bisonspoor geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Bisonspoor? Doe de Postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.