Glasvezel Maarssen

In Maarssen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Maarssen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Maarssen

Op 3 september 2019 is begonnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Maarssen. Het glasvezelnetwerk van Maarssen wordt straat voor straat aangelegd waarbij ruim 12.000 aansluitingen gerealiseerd zullen worden. Naar verwachting is het gehele netwerk rond de zomer van 2020 afgerond en kunnen eind 2019 de eerste aansluitingen gebruikt worden. De wijkcentrale aan de Straatweg zal het middelpunt van het glasvezelnetwerk worden. Hiervandaan zullen verschillende glasvezelringen vertrekken naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen zodat zowel particulieren als bedrijven in Maarssen van goede breedbandvoorzieningen gebruik kunnen maken.

Bedrijventerreinen in Maarssen

In Maarssen zijn twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Maarssenbroek

Op het industrieterrein Maarssenbroek zijn mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Bisonspoor

Bedrijventerrein Bisonspoor beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.


Maarssen maakt onderdeel uit van de gemeente Stichtse Vecht