+31 76 - 5331331

Glasvezel Maarsbergen

In Maarsbergen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overige locaties: Maarsbergen-Oost, Ambachtsweg

Diensten van Zakelijk glasvezel

Bij een zakelijke glasvezelverbinding krijgt u een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s en de standaarddienst Zakelijk internet. Zonder Zakelijk internet is het echter niet mogelijk om Zakelijk glasvezel af te nemen. De capaciteit van een glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal op een glasvezelverbinding kunnen worden afgenomen. U kunt dus meerdere diensten blijven afnemen totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s (Tegen meerprijs te verhogen tot 10 Gbit/s) is bereikt.

Diensten die u over het zakelijke glasvezelnetwerk kunt afnemen zijn bijvoorbeeld Pinnen over IP, VOIP bellen, Ethernet VPN en nog vele andere diensten!

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Maarsbergen

Er komt veel kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding. Hierbij kunt u het beste rekening houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. De oplevering van een fysieke glasvezelverbinding in Maarsbergen is opgedeeld in zo'n 20 verschillende processen en kent verschillende factoren die de levertijd kunnen vertragen. Hierbij kunt u denken aan factoren zoals vakanties, vorst, maar ook de nodige vergunningen om de glasvezelverbinding aan te mogen leggen.


Maarsbergen maakt onderdeel uit van de gemeente Utrechtse Heuvelrug