Glasvezel Maarn

In Maarn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Maarn beschikt over een uitgebreide infrastructuur waardoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting gerealiseerd kan worden.De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor Internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Zakelijk Glasvezel in Maarn bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

VDSL als alternatief voor Glasvezel in Maarn

Naast de goede mogelijkheden op het gebied van glasvezel is Maarn ook een van de eerste gemeenten in Nederland waar VDSL wordt uitgerold. Door het opwaarderen van het kopernetwerk wordt gebruik gemaakt van nieuwe technische mogelijkheden als pair bonding of bonded vectoring technieken. Bedrijven die wel behoefte hebben aan meer bandbreedte dan ze nu hebben met ADSL, maar de stap naar glasvezel te groot vinden kunnen gebruik maken van alle voordelen van VDSL.