+31 76 - 5331331

Glasvezel Maarheeze

In Maarheeze zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Maarheeze beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities een aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Maarheeze die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel en internet in Maarheeze

IP Visie levert in Maarheeze verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij niet alleen samen met Cranendonck Net, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Maarheeze mogelijk om een snelle internet verbinding te leveren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Maarheeze

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Glasvezelverbinding delen in Maarheeze

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.


Maarheeze maakt onderdeel uit van de gemeente Cranendonck