+31 76 - 5331331

Glasvezel De Rijt in Luyksgestel

Op bedrijventerrein de Rijt in Luyksgestel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel heeft u een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten. Door de schaalbare en modulaire opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is het mogelijk om tegen meerprijs uw capaciteit te laten verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Rijt

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt doordat er veel komt kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren op bedrijventerrein de Rijt. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en zijn er verscheidene vertragende factoren waardoor de levertijd op kan lopen. U kunt hierbij voornamelijk denken aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.