Glasvezel Luyksgestel

In Luyksgestel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Luyksgestel beschikt over een goede digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig een aansluiting op het glasvezelnetwerk kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelnetwerk in Luyksgestel

Luyksgestel beschikt over een eigen glasvezelnetwerk met als middelpunt de centrale aan de Rijt. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Het glasvezelnetwerk van Luyksgestel is tussen 2011 en 2013 aangelegd en nu kunnen zowel particulieren als bedrijven in vrijwel heel Luyksgestel gebruikmaken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Luyksgestel

Luyksgestel beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

De Rijt

Op bedrijventerrein De Rijt is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Omdat hier ook het middelpunt van het glasvezelnetwerk van Luyksgestel is, hoeft er voor een glasvezelaansluiting maar over een aantal meters een aansluiting gegraven te worden. Hierdoor kunnen alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn niet alleen eenvoudig, maar ook tegen aantrekkelijke condities aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

Loonsebaan

Op het bedrijventerrein Loonsebaan zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Zakelijk Glasvezel... Een toekomstvast groeipad

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan geheel naar eigen wens worden ingericht met diverse diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen tot 10 Gbit/s.