+31 76 - 5331331

Glasvezel Luttelgeest

In Luttelgeest zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Luttelgeest beschikt over een zeer goede digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Luttelgeest

Zakelijk Glasvezel kent voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting in Luttelgeest een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent daarnaast nog verscheidene factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, de bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterwegen), het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...


Luttelgeest maakt onderdeel uit van de gemeente Noordoostpolder