+31 76 - 5331331

Glasvezel Kern Loppersum in Loppersum

Op het bedrijventerrein Kern Loppersum in Loppersum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op Kern Loppersum

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Kern Loppersum kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden op Kern Loppersum aan de hand van onze unieke glasvezel Postcodecheck.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen te verbinden. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor quality of service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel plezieriger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.