Glasvezel Loppersum

In Loppersum zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Loppersum

In Loppersum zijn de werkzaamheden voor een eigen glasvezelnetwerk in volle gang. In de zomer van 2020 is bekend geworden dat de kern van Loppersum wordt voorzien van een eigen glasvezelnetwerk. De werkzaamheden zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 zijn afgerond, waardoor particulieren- en bedrijven kunnen beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Loppersum maakt deel uit van de regio Eemsdelta, een samenwerkingsverband tussen diverse gemeenten, Groningen Seaports en de provincie Groningen.

Het toekomstvaste groeipad van Zakelijk Glasvezel

Met een zakelijke glasvezelverbinding beschikt u standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kunt u geheel naar eigen wens invullen met diverse aanvullende diensten. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om over slechts één verbinding meerdere diensten te transporteren. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan de capaciteit uitgebreid worden naar 10 Gbit/s.

Loppersum maakt onderdeel uit van de gemeente Eemsdelta