Glasvezel De Copen in Lopik

Op bedrijventerrein de Copen in Lopik is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Zakelijk Glasvezel tarieven in de Copen

In de Copen geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in de Copen, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Redundante glasvezelverbinding in de Copen

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Controleer glasvezeltarieven in de Copen

Elke locatie in de Copen heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in de Copen aan de hand van onze unieke postcodecheck.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Doe de Glasvezel postcodecheck