+31 76 - 5331331

Glasvezel Rading in Loosdrecht

Op het bedrijventerrein Rading in Loosdrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Rading

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken bij het realisren van een nieuwe glasvezel aansluiting op bedrijventerrein Rading. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. U kunt hierbij denken aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar verzonden over dezelfde verbinding. Om te kunnen bellen via uw glasvezelverbinding wordt gebruik gemaakt van de techniek VoIP (Voice over IP). Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal diensten om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten op Zakelijk Glasvezel. Zo heeft u de keuze om uw eigen telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk, waardoor het gebruik van VoIP mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast kunt u ook alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale huren met Hosted Telefonie.