+31 76 - 5331331

Glasvezel De Zodde in Loosdrecht

Op bedrijventerrein De Zodde in Loosdrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op de Zodde

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein de Zodde komt een hoop kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op de Zodde

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Zodde gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven komen voornamelijk tot stand door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk te bepalen. Indien uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden is het noodzakelijk dat u een Glasvezel Postcodecheck uitvoert.