Glasvezel Loosdrecht

In Loosdrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Loosdrecht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren. Dit geldt zowel voor Oud-Loosdrecht als Nieuw-Loosdrecht.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein de Zodde en omgeving

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Loosdrecht die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Zodde en in de omgeving van de Oud-Loosdrechtsedijk.

Glasvezelmogelijkheden in Loosdrecht

Het gebruik van Zakelijk Glasvezel bevordert het gemakkelijk zaken doen, vanwege de betrouwbaarheid en de stabiliteit van het netwerk. Met een glasvezelverbinding kunt u tot wel 1 Gbit/s aan diensten afnemen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Zakelijk internet, VoIP en nog véél meer. Bovendien biedt glasvezel met een uptime van wel 99,9% een uiterst hoge betrouwbaarheid. Door de hoge uptime bent u vrijwel verzekerd van continue online bereikbaarheid. Door het aantal toenemende Cloud diensten wordt de uploadsnelheid steeds belangrijker.

Zakelijk glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf. Dit komt mede doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw zijn. Van razendsnel internet tot het koppelen van thuiswerkers of vestigingen. Tevens zijn hierdoor ook zaken als video-conferencing, back-up op afstand of het gebruik van software- of telefoniediensten die draaien in de cloud allemaal mogelijk.

Oplevering Zakelijk glasvezel in Loosdrecht

Voor het aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding in Loosdrecht dient u rekening te houden met een levertijd van 2 tot 3 maanden. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit meerdere deelprocessen en deze worden vaak verdeeld over meerdere partijen, die allemaal betrokken zijn bij de oplevering van de glasvezelverbinding.


Loosdrecht maakt onderdeel uit van de gemeente Wijdemeren