Glasvezel Loosdrecht

In Loosdrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Loosdrecht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren. Dit geldt zowel voor Oud-Loosdrecht als Nieuw-Loosdrecht.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Loosdrecht die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Zodde en in de omgeving van de Oud-Loosdrechtsedijk.

Glasvezelmogelijkheden in Loosdrecht

Het gebruik van Zakelijk Glasvezel bevordert het gemakkelijk zaken doen, vanwege de betrouwbaarheid en de stabiliteit van het netwerk. Met een glasvezelverbinding kunt u tot wel 1 Gbit/s (Op aanvraag tot wel 10 Gbit/s) aan diensten afnemen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Zakelijk internet, Pinnen over IP, Alarm over IP, VoIP en nog véél meer. Bovendien biedt glasvezel met een up-time van wel 99,9% een uiterst hoge betrouwbaarheid. Door de hoge up-time bent u vrijwel verzekerd van continue online bereikbaarheid. Door het aantal toenemende Cloud diensten wordt uploadsnelheid steeds belangrijker, waar zowel bedrijven als particulieren volop gebruik van maken. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.

Zakelijk glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf. Dit komt mede doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw zijn. Van razendsnel internet tot het koppelen van thuiswerkers of vestigingen. Tevens zijn hierdoor ook zaken als video-conferencing, back-up op afstand of het gebruik van software- of telefoniediensten die draaien in een datacenter allemaal mogelijk.

Oplevering Zakelijk glasvezel in Loosdrecht

Voor het aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding in Loosdrecht dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. DIt komt omdat bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Loosdrecht een hoop komt kijken. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit circa 20 deelprocessen en deze worden vaak verdeeld over meerdere partijen, die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Tevens kunnen er vertragende factoren optreden zoals vorst, obstakels op de route (snelwegen en- of waterwegen), maar ook het aanvragen van de benodigde vergunningen.


Loosdrecht maakt onderdeel uit van de gemeente Wijdemeren