+31 76 - 5331331

Glasvezel Loon op Zand

In Loon op Zand zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Loon op Zand die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Loon op Zand is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en telt bijna 23.000 inwoners. Loon op Zand beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Enerzijds vanwege de ligging van de KPN centrale aan de Ecliptica en anderzijds vanwege de aanwezigheid van de Alticom toren.

Overstappen naar Zakelijk glasvezel

Onder bedrijven blijft de vraag naar bandbreedte groeien. Of bedrijven nu werkzaam zijn in de Cloud of meerdere (online) diensten gebruiken, veel bedrijven lopen tegen de limiet van hun internetverbinding aan. Overstappen op Zakelijk glasvezel biedt hier een oplossing voor. Bedrijven die de overstap naar glasvezel al hebben gemaakt beamen dat zij zelden tot nooit last hebben van storingen of onderbrekingen. Wanneer u huidig gebruik maakt van Zakelijk internet via een ADSL, VDSL of kabel breedbandverbinding, dan kunt u met Zakelijk glasvezel genieten van vele voordelen ten opzichte van uw huidige verbinding.

  • Hoge upload en download snelheid
  • Meerdere diensten afnemen over slechts één verbinding
  • Up-time garantie van wel 99,9%

Tarieven voor Zakelijk glasvezel in Loon op Zand

Elk bedrijfspand in Loon op Zand heeft zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk glasvezel. De geldende tarieven zijn verbonden aan de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw pand aangesloten kan worden op het glasvezel netwerk, hoe aantrekkelijker de aansluitkosten voor u zullen uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel inzicht krijgen in alle mogelijkheden en actuele tarieven van Loon op Zand.

Postcode: 5170-5176