+31 76 - 5331331

Glasvezel Spikweien in Lomm

Op het bedrijventerrein Spikweien in Lomm is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, aantal IP adressen, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven op bedrijventerrein Spikweien

In Spikweien geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Spikweien met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Altijd internet, altijd online

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding altijd en overal online is. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.