+31 76 - 5331331

Glasvezel Matjeskolk in Loerbeek

Op het bedrijventerrein Matjeskolk in Loerbeek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck
>

Zakelijk Glasvezel is toekomstvast

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel geleverd met een cpaaciteit van 1 Gbit/s. Met deze capaciteit beschikt u over een enorm toekomstvast groeipad op het gebied van diensten en capaciteit. De ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar steeds sneller op. Doordat u met Zakelijk Glasvezel voldoende capaciteit heeft klaarstaan ben u klaar voor deze ontwikkelingen, zowel voor de diensten die u nu afneemt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wenst gaan te gebruiken.

Komt u ondanks het groeipad van 1 Gbit/s toch capaciteit tekort? Op aanvraag en tegen meerprijs kan IP Visie deze capaciteit voor u verhogen tot 10 Gbit/s.

Glasvezelverbinding in Matjeskolk aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.