+31 76 - 5331331

Glasvezel Angstelkade in Loenen aan de Vecht

Op het bedrijventerrein Angstelkade in Loenen aan de Vecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Angstelkade delen

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is echter wel dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij dient aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk wordt een deel van deze kosten doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste selectie van diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig kunt u naast deze standaarddienst verschillende aanvullende diensten afnemen. U kunt hierbij denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Meer informatie over bedrijventerrein is beschikbaar op www.angstelkade.com