Glasvezel Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Loenen aan de Vecht beschikt over een goede infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Loenen aan de Vecht

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Loenen aan de Vecht, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Werf
  • Angstelkade

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VoIP telefonie en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.


Loenen aan de Vecht maakt onderdeel uit van de gemeente Stichtse Vecht