+31 76 - 5331331

Glasvezel Hanzeweg in Lochem

Op het bedrijventerrein Hanzeweg in Lochem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Hanzeweg

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Hanzeweg een hoop komt kijken. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

IP bellen via uw glasvezelverbinding

Via uw glasvezelverbinding kunt u op een veilige en betrouwbare manier telefoneren. Wanneer u belt over uw glasvezelaansluiting worden data en telefonie gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. Om te kunnen bellen over uw glasvezelaansluiting heeft u keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Om met uw huidige telefooncentrale de voordelen te ondervinden van IP kunt u deze laten functioneren met een SIP-trunk. Bent u echter niet in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u toch gebruik te kunnen maken van een telefooncentrale? Dan is het mogelijk om deze functionaliteit met Hosted Telefonie te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.