+31 76 - 5331331

Glasvezel Goorseweg in Lochem

Op het bedrijventerrein Goorseweg in Lochem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Goorseweg aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk internet zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen of aanpassen totdat u de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Komt u desondanks 1 Gbit/s toch tekort aan capaciteit? Tegen meerprijs en op aanvraag kan IP Visie de capaciteit voor u verhogen tot wel 10 Gbit/s!