+31 76 - 5331331

Glasvezel Aalsvoort in Lochem

Op het bedrijventerrein Aalsvoort in Lochem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Aalsvoort

De gemiddelde levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is er bij het realiseren van een glasvezel aansluiting op bedrijventerrein Aalsvoort een hoop komt kijken. Een opdracht bestaat in de praktijk uit ongeveer 20 deelprocessen, met verscheidene vertragende factoren waardoor de levertijd oploopt. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen, capacteit tekort en meer.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.