+31 76 - 5331331

Glasvezel Lochem

In Lochem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lochem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Lochem die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Keuze voor een glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken, is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is er de mogelijkheid om een Managed router af te nemen, zodat u zorgeloos gebruik kunt blijven maken van uw glasvezelverbinding. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed router: Wanneer u een Managed router doet afnemen, dan zal de router eigendom van IP Visie blijven. Bij een Managed router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie zal de router voor u doen installeren en beheren. Daarnaast is IP Visie verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat, bij defecten zal de apparatuur zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Het is uiteraard geen verplichting om een router af te nemen bij IP Visie. Wanneer u zelf een glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is deze mogelijkheid geheel aanwezig. Wanneer u zelf een router doet aanleveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.

Zakelijk glasvezeltarieven in Lochem

In Lochem zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Lochem met onze uitgebreide Glasvezel Postcodecheck.