+31 76 - 5331331

Glasvezel Halve Maan in Lobith

Op het bedrijventerrein Halve Maan in Lobith is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Halve Maan

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Halve Maan. De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Snelheid van Zakelijk glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om internetsnelheden af te nemen tot wel 1 Gbit/s. Hierdoor beschikt u dus altijd over voldoende bandbreedte voor uw bedrijfslocatie. Daarbij zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard, wat inhoudt dat de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid is. De beschikking hebben over een hoge uploadsnelheid biedt een enorm voordeel, zeker als uw bedrijf actief is in de Cloud of gebruik maakt van online diensten. Dit in tegenstelling tot ADSL of VDSL-verbindingen waarbij de downloadsnelheid hoger uitvalt dat de uploadsnelheid. Doordat het gebruik van online diensten in de komende jaren alleen maar blijft toenemen, beschikt u door de hoge uploadsnelheid van Zakelijk glasvezel over voldoende capaciteit voor uw bedrijf om aan te sluiten bij alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet.