+31 76 - 5331331

Glasvezel Lobith

In Lobith zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Lobith die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven in Lobith

In Lobith zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Lobith is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Levertijd in Lobith

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. In Lobith komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.