+31 76 - 5331331

Glasvezel Lisserbroek

In Lisserbroek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lisserbroek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Lisserbroek

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Lisserbroek. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Redundante glasvezelverbinding in Lisserbroek

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie de uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.


Lisserbroek maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer