+31 76 - 5331331

Glasvezel Meer en Duin in Lisse

Op het bedrijventerrein Meer en Duin in Lisse is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor de dienst internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet een capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s!

Zakelijk Glasvezel op Meer en Duin aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.