+31 76 - 5331331

Glasvezel Dever in Lisse

Op het bedrijventerrein Dever in Lisse is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting op dit terrein zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Dever

Er is de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het noodzakelijke dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat een deel van de gemoeide kosten voor de glasvezelverbinding door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle diensten die per partij over de glasvezel access worden afgenomen zijn afgeschermd. Dit betekent dat andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.

Aanvullende diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezel access bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. Het is mogelijk om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.