+31 76 - 5331331

Glasvezel Lisse

In Lisse zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lisse beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Haven. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels naar de wijken en bedrijvenlocaties.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Lisse die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Lisse

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezel aansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting in Lisse komt er een hoop kijken. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal vertragende factoren die de levertijd kunnen doen oplopen. U kunt hierbij het beste denken aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Lisse

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Lisse zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor de geldende tarieven op uw locatie is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de aansluitkosten zullen uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.