Glasvezel Lisse

In Lisse zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lisse beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Haven. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels naar de wijken en bedrijvenlocaties.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Lisse

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Lisse, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Meer en Duin
  • Dever
  • Mallegatspoort

Overige bedrijfslocaties in Lisse

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er in Lisse nog diverse andere bedrijfslocaties waar bedrijven ook op het glasvezelnetwerk aangesloten kunnen worden. Bedrijven die op Achterweg I, Grevelingstraat en Leidsevaart gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Lisse

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Lisse zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor de geldende tarieven op uw locatie is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de aansluitkosten zullen uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.