Glasvezel Lisse

In Lisse zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lisse beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Haven. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels naar de wijken en bedrijvenlocaties.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Lisse

In Lisse zijn er diverse bedrijventerreinen waarop er voor bedrijven mogelijkheden zijn om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Meer en Duin

Bedrijventerrein Meer en Duin beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is in 2014, ondanks enige onzekerheid, gerealiseerd. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten.

Dever

Op bedrijventerrein Dever zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Mallegatspoort

Op bedrijventerrein Mallegatspoort kunnen bedrijven ook van een zakelijke glasvezelaansluiting gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken. Dit geldt ook voor bedrijven die zijn gevestigd op Mallegatspoort fase II.

Overige bedrijfslocaties in Lisse

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er in Lisse nog diverse andere bedrijfslocaties waar bedrijven ook op het glasvezelnetwerk aangesloten kunnen worden. Bedrijven die op Achterweg I, Grevelingstraat en Leidsevaart gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Lisse

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Lisse zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor de geldende tarieven op uw locatie is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de aansluitkosten zullen uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.