+31 76 - 5331331

Glasvezel Rappijnen in Linschoten

Op het bedrijventerrein Rappijnen in Linschoten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel op bedrijventerrein Rappijnen

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Rappijnen komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Zakelijk glasvezelverbinding delen op Rappijnen

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel-access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel-access door te rekenen naar de andere partijen. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.