+31 76 - 5331331

Glasvezel Veestraat in Linne

Op het bedrijventerrein aan de Veestraat in Linne is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Modulair en Schaalbaar

Eventuele diensten die u wilt afnemen over uw glasvezelverbinding zijn altijd modulair en schaalbaar. Hiermee wordt bedoeld dat er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over dezelfde verbinding en daarnaast kan per dienst worden aangegeven wat de gewenste capaciteit of snelheid moet worden. Uiteraard is Zakelijk Internet de méést populaire dienst die wordt afgenomen over het glasvezelnetwerk. Maar naast razendsnel internet kan er ook VoIP, Ethernet VPN of Alarm over IP kunnen allemaal direct bij IP Visie worden afgenomen.

Glasvezel in Veestraat aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt gebruiken. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.