+31 76 - 5331331

Glasvezel Kraaiveld in Linne

Op het bedrijventerrein Kraaiveld in Linne is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Kraaiveld

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Betrouwbaarheid van Zakelijk glasvezel

Met Zakelijk glasvezel is het mogelijk om tot maximaal 10 Gbit/s aan diensten af te nemen. IP Visie levert standaard glasvezelverbindingen met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op aanvraag en tegen meerprijs kan deze capaciteit voor u worden verhoogd. Naast razendsnel is Zakelijk glasvezel ook uiterst betrouwbaar. Deze betrouwbaarheid wordt onder andere bereikt door de hoge up-time garanties van wel 99,9% en hoger die aan glasvezelverbindingen worden gegeven.