+31 76 - 5331331

Glasvezel Airport Businesspark Lijnden in Lijnden

Op het Airport Businesspark Lijnden in Lijnden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Dit alles samen met een hoge up-time van 99,9% maakt dat Zakelijk Glasvezel een uitstekend geschikt binnen uw organisatie.

  • Internet tot wel 1.000 Mbit/s
  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Up-time SLA van 99,9% en hoger

Zakelijk glasvezeltarieven op Airport Businesspark Lijnden

Zakelijk Glasvezel op Airport Businesspark Lijnden kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Deze tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen zijn. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Airport Businesspark Lijnden met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.