Glasvezel Lijnden

In Lijnden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Lijnden beschikt over een uitgebreid glasvezel netwerk voor particulieren dat is aangelegd door Reggefiber. Hierdoor ontstaat ook voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op Airport Businesspark Lijnden

Op het Airport Businesspark Lijnden zijn er speciale mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het Airport Businesspark Lijnden beschikt namelijk over een eigen glasvezelnetwerk. Met het glasvezelnetwerk was het onder andere mogelijk om de beveiliging van het terrein te verbeteren met een nieuw camerasysteem en monitorroom. Daarnaast zorgt het glasvezelnetwerk ervoor dat het businesspark klaar is voor de (digitale) toekomst. Bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op het glasvezelnetwerk aangesloten worden.

Redundante glasvezelverbinding

Een redundante glasvezelverbinding biedt een uitkomst voor bedrijven waarbij het belangrijk is om altijd verbinding te staan met het internet voor hun bedrijfsvoering. Met een redundante glasvezelverbinding bent u ervan verzekerd dat uw verbinding ten allen tijden online is. Redundantie van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren worden toegepast. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik van een geografisch gescheiden netwerk maken. Wenst u een passend advies voor een keuze van een geschikte oplossing voor uw situatie? U kunt dan terecht bij een van onze adviseurs, die u alles kunnen vertellen over redundantie en welke varianten van redundantie aansluiten bij uw wensen en bij uw bedrijfssituatie.

Zakelijk glasvezel in Lijnden aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Lijnden komen een aantal zaken om de hoek kijken. Zo dienen wij een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u te ontvangen. In de aanvraag moeten ook de gewenste diensten die u wilt gaan afnemen worden opgenomen. Wanneer u behoefte heeft aan extra vaste IP-adressen, kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Tevens wordt er ook gevraagd of u gebruik wilt gaan maken van een beheerde of onbeheerde router. Indien u Zakelijk glasvezel wenst te bestellen kunt u een postcodecheck uitvoeren voor de actuele glasvezeltarieven of contact opnemen met een van onze consultants.


Lijnden maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer